The Last Dinner Party a lansat albumul „Prelude To Ecstasy"
2024-02-04 21:14:30

The Last Dinner Party a lansat albumul „Prelude To Ecstasy”. „Ecstasy este un pendul care oscilează între extremele emoției umane, de la extazul pasiunii la subtilitatea durerii, iar acest concept este cel care leagă albumul nostru. Aceasta este o arheologie a noastră; puteți exhuma experiențele și influențele noastre colective și individuale din interiorul țesăturii sale. Am dezvăluit mărturisiri direct din paginile jurnalului și am convocat o orchestră pentru a ne aduce viziunea la viață. Este cea mai mare onoare și mândrie a noastră să prezentăm această ofrandă lumii, este tot ceea ce suntem.”

După ce și-a petrecut o mare parte din 2022 scriind acele melodii, testându-le și apoi ducându-le în studio, abia în aprilie, trupa a lansat Nothing Matters, pe care se pare că toată lumea a ascultat-o. A fost o introducere care a luat cu asalt lumea online și, totuși, în spatele tuturor entuziasmului și narațiunii s-a aflat o melodie indie-rock fantastic de încrezătoare.

După o primă reprezentație captivantă în fața unei mulțimi la Glastonbury, The Last Dinner Party a lansat Sinner, o altă melodie pop, glorios de catchy.

Lansarea celui de-al treilea single al lor, My Lady Of Mercy, un cântec rock aproape gotic, bântuitor, iar acum, cu această baladă atmosferică, On Your Side, compoziția trupei este o dovadă a tuturor posibilitățiilor. În loc să se ofilească sub lumina reflectoarelor, au devenit, probabil, o unitate mai strânsă și mai puternică.

Prelude To Ecstasy este atât închiderea acelui capitol introductiv, cât și deschiderea următorului.
The Last Dinner Party are în componență pe: Abigail Morris – voce / Aurora Nishevci – clape / Emily Roberts – chitară principală/flaut / Georgia Davies – bas / Lizzie Mayland – chitară.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *