The Lumineers a lansat "A.M. Radio"
2021-11-21 17:46:08

The Lumineers a lansat al treilea single de pe viitorul album “BRIGHTSIDE”. Proiectul va fi disponibil incepand cu data de 14 ianuarie 2022. “A.M. Radio” contine cel mai maret refren creat vreodata de trupa” a declarat Wesley Schultz, vocalistul, chitaristul si co-fondatorul formatiei.  “Piesa este un imn despre chemarea supernaturala a unor oameni”, a adaugat acesta.

Al patrulea album al trupei va contine si primul single “BRIGHTSIDE”, care in acest moment se afla pe prima pozitie in Billboard AAA Radio Chart, fiind a sasea piesa a formatiei ce reuseste aceasta performanta. Melodia  este pe locul 3 in Alternative Radio Airplay si pe primul loc in top-ul AAA de la Mediabase pentru a treia saptamana consecutiva.

Produs de colaboratorul apropiat Simone Felice si mixat de David Baron in 2 sesiuni din iarna si primavara anului 2021, noul album este primul proiect al trupei in 2 ani, fiind cel mai vesel si spontan. Cele 9 piese ii reuneste pe cei 2 co-fondatori si compozitori, Wesley Schultz si Jeremiah Fraites, pe David Baron si Simone Felice pe partea de productie, dar si pe Byron Isaacs, Lauren Jacobson, Cindy Mizelle, James Felice si Diana DeMuth.

TRACKLIST:
BRIGHTSIDE
A.M. RADIO
WHERE WE ARE
BIRTHDAY
BIG SHOT
NEVER REALLY MINE
ROLLERCOASTER
REMINGTON
REPRISE

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *