The Rolling Stones a lansat albumul "Hackney Diamonds"
2023-10-29 17:34:41

The Rolling Stones a lansat albumul “Hackney Diamonds”. Albumul cu 12 piese, a fost înregistrat în diverse locații din lume, inclusiv Henson Recording Studios, Los Angeles; Metropolis Studios, Londra; Sanctuary Studios, Nassau, Bahamas; Electric Lady Studios, New York; și The Hit Factory/Germano Studios, tot în New York. Defunctul baterist Charlie Watts apare pe două piese, „Mess It Up” și „Live By The Sword”. „Live By The Sword” include și basul fostului basist al Stones, Bill Wyman. „Sweet Sounds Of Heaven” cu Lady Gaga și clape și pian de la Stevie Wonder, „Get Close” și „Live By The Sword” cu pian de la Elton John și „Bite My Head Off” cu bas de la Paul McCartney.

Hackney Diamonds este primul album prezentat public de la A Bigger Bang din 2005. De atunci, cei de la Stones au continuat să doboare recorduri de box office într-o serie de turnee globale și au lansat Blue & Lonesome, câștigător al premiului GRAMMY® în 2016, care a prezentat versiunile lor geniale ale multor melodii de blues, care au contribuit la modelarea sunetui lor. Anul trecut, au încântat audiența europeană în turneul aniversar Sixty. The Rolling Stones au vândut peste 250 de milioane de albume în întreaga lume.

Hackney Diamonds marchează primul album The Stones (Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood) produs de producătorul și muzicianul Andrew Watt.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *