The Session by Global Records revine cu o nouă serie de lansări
2021-11-11 21:02:47
Anul 2021 nu se poate termina corect fără noua serie de lansări “The Session” marca Global Records. În lunile Noiembrie și Decembrie vom avea parte pe YouTube de nouă ediții “The Session”, asta însemnând piesă plus videoclip, din partea celor mai căutați artiști din România. Vom avea parte de ele și pe platformele de streaming, încât să nu ne lipsească oriunde am fi. Videoclipurile fac parte dintr-un concept pe sufletul artiștilor, iar piesele sunt unele din cele mai dragi lor, motiv pentru care au și ales sa le pună într-o lumină aparte.
Cu un concept video reinventat, INNA, Antonia, Alina Eremia, EMAA, Killa Fonic, Florian Rus, Holy Molly, Oscar, IRAIDA, Yuka au filmat nouă videoclipuri regizate de Kobzzon. Fiecare videoclip are o estetică croită pe artist. Dacă anul trecut a fost un concept video unitar, anul acesta niciunul nu seamană cu altul. Kobzzon a urmărit să capteze esența fiecarui artist, astfel designul de platou este unic pentru fiecare.  Această serie de povești are în spate producători și songwriteri care au ghidat drumul artistic.  La producțiile “The Session” au lucrat Alex Turcu, Costi Dominteanu, 911, Achi, Quick, Alex Parker, iar songwriterii au fost Bastien, Alex Pelin, Theea Minculescu și Marius Dia.
Proiectul “The Session” din 2021 continuă povestea începută în 2019 de Alina Eremia, AMI, Cezar Guna, Killa Fonic, Mark Stam, Minelli, RICO si Roxen. Anul trecut au fost 10 videoclipuri minimaliste, cu o tematică geometrică, unde artiștii s-au lăsat purtați de povestea comună și au transmis oamenilor emoții cum au știut mai bine.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *