The Wax Road lanseaza primul videoclip
2016-06-06 19:28:12

“Deja ati putut asculta “Do things right” pe posturi de radio cum ar fi Cool Radio sau Radio Trib. Ati avut posibilitatea sa vizionati teaserul pentru noul video. Acum, in sfarsit a venit momentul sa priviti clipul integral care pare a fi de fapt un scurt metraj. Acesta trece usor peste 7 minute, fiind din start, un pas foarte indraznet pentru primul clip cat si o provocare atat pentru cineastii care au muncit la aceasta creatie, si de ce nu, pentru spectatorii care vor trebui sa dedice 7 minute din viata lor pentru vizualizarea filmuletului.

Do Things Right Film este rezultatul colaborarii intre The Wax Road si VOLT Cinematography, dupa scenariul lui Vlad Bolgarin si productia Luciei Lupu. Este abordata o tematica militara, in contextul unei lupte interioare, cu propriile temeri si obstacole in calea regasirii de sine, iar eroii de pe campul de lupta inlocuiesc armele cu instrumente muzicale.

Chiar daca este primul lor clip, The Wax Road nu aleg niciodata cai usoare, videoul nefiind o exceptie. Cu suportul Ministerului Apararii si a Brigazii de Politie cu destinatie speciala “Fulger” ce si-au adus aportul la realizarea acestui proiect, intreaga echipa a depus efort si nu in ultimul rand suflet in crearea unui produs calitativ.

De mentionat ca atat “Do things right” cat si “Let me feel” sunt deja disponibile pe cele mai importante magazine online precum iTunes, Google Play, Amazon dar si service-uri de streaming precum Spotify, Deezer sau Tidal. Informatii despre productia video cat si poze making-of de pe platoul de filmare gasiti pe pagina web proaspat lansata: http://thewaxroad.com.

The Wax Road este o trupa de Hard-Rock din Republica Moldova, fondata in decembrie, 2013.

Acestea fiind spuse, va invit cu drag sa urmarim clipui formatiei The Wax Road, “Do things right”, apoi va astept cu pareri. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *