The Weeknd prezintă Dawn FM Experience exclusiv pe Prime Video
2022-02-22 20:48:00

The Weeknd prezintă Dawn FM Experience exclusiv pe Prime Video. Noua experiență a albumul “Dawn FM” extinde proiectul printr-un vizual fascinant, creând un eveniment teatral, care va învălui publicul în lumea artistului. Având premiera exclusivă pe Prime Video sâmbătă, 26 februarie, The Weeknd x The Dawn FM Experience va fi disponibil doar membrilor Prime din peste 240 de țări din întreaga lume.

“Sunt extaziat să colaborez cu Amazon pentru a avea premiera celei mai elaborate emisiuni tv în direct. Bine ați venit in următoarea fază a Dawn FM – un purgatoriu în care performance-ul live, teatrul și arta spectacolului se ciocnesc pentru o noapte la club”, a declarat Abel “The Weeknd” Tesfaye.

“Dawn FM este o prezentare magistrală a viziunii artistice și a geniului creativ al lui the Weeknd. Suntem atât de mândri să lucrăm cu Abel și XO Records pentru a colabora pe Amazon și pentru a împărtăși această experiență vizuală uimitoare, strălucitoare cu clienții noștri globali”, a declarat Jennifer Salke, șeful Amazon Studios.

“Cu The Weeknd x The Dawn FM Experience, Prime Video și Amazon Music continuă să fie destinații în care artiștii își pot prezenta cele mai ambițioase proiecte fără limite.”

Show-ul este creat de The Weeknd, La Mar C. Taylor și Micah Bickham și a fost produs de XO Records și Contrast Films cu La Mar C. Taylor, Jordy Wax și Ed Walker în calitate de producători executivi.

Experiența Weeknd x The Dawn FM pe Prime Video continuă colaborarea celor 2 brand-uri, după apariția lui Weeknd în 103.5 Dawn FM, o experiență livestream care a fost transmisă exclusiv pe canalul Amazon Music de pe Twitch și în aplicația Amazon Music. Albumul Dawn FM, considerat o “experiență sonică”, prezintă colaborari cu Tyler, The Creator, Lil Wayne, Quincy Jones, Oneohtrix Point Never și Jim Carrey și este disponibil pentru streaming pe Amazon Music Unlimited.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *