Theo Rose "Aprinde Luna" in cea mai recenta piesa a ei
2016-12-07 20:20:00

Tanara care a cucerit inimile publicului prin single-urile “Pe bune”, “Noi Stim”, dar si prin aparitiile de la “Te cunosc de undeva”, revine cu un noul single ce ne va tine de cald iarna aceasta.

Theo Rose, pe numele sau real Theodora Diaconu, a crescut inconjurata de muzica si dans. Recitalurile pe care le sustinea mica artista in fata familiei si a prietenilor, folosind un tub de spray pe post de microfon, au indepartat orice dubiu asupra viitoarei cariere, era clar nascuta pentru muzica. Dupa serbarile scolare au urmat firesc festivalurile din tara iar premiile si laudele cu care era coplesita au confirmat alegerea facuta.

Dupa debutul de rasunet cu Diamonds & Pearls, unde tanara canta in duet cu Jester despre compromisuri si riscurile la care se expun artistii în drumul lor spre success, urmat de single-urile “Pe Bune” si “Noi Stim”, care au adunat milioane de vizualizari pe Youtube, Theo revine cu o noua piesa in care-si arata latura sensibila. Legat de noul single, artista declara: “Am simtit ca e momentul potrivit pentru o schimbare. O schimbare chiar si in genul muzical abordat. Nici macar nu am cautat piesa asta. ” Aprinde luna ” a venit la mine si mi-a explicat ca ma transform usor, usor in femeie si ca e timpul sa imi exprim sentimentele la un nivel mai profund. M-a convins si sper sa va convinga si pe voi si sa va placa !”

Tanara este inzestrata nu doar cu o voce deosebita pe care o controleaza perfect, ci si cu un look proaspat si placut. Dupa provocarea ce a insemnat participarea la “Te cunosc de undeva”, Theo este gata sa faca urmatorul pas spre succes in cariera muzicala si ne invita sa “aprindem luna” alaturi de ea.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single al frumoasei Theo Rose, “Aprinde Luna”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *