Theo Rose, DOMINO și Alessandra îți schimbă starea cu "NU MĂ DUC LA CLUB"
2024-06-30 16:07:16

“NU MĂ DUC LA CLUB” e piesa perfectă pentru zilele în care, chiar dacă drumurile te duc la muncă, vrei totuși să simți vibe-ul de petrecere. Theo Rose, DOMINO și Alessandra au creat piesa electronică perfectă, care te va face să te miști pe ritmuri pline de energie. Indiferent dacă ești în drum spre birou sau într-o pauză de cafea, “NU MĂ DUC LA CLUB” îți va da un boost de energie și te va face să te simți bine toată ziua. Dă play și lasă-te purtat de muzica care aduce atmosfera de club oriunde te-ai afla!

 

Piesa a fost scrisă de Theo Rose, Alessandra, Florian Rus, Cezar Gună și produsă de Costel Dominteanu (DOMINO).

La club sau la muncă? Deși versurile spun că „Mie îmi place a lucra”, ritmul și vibe-ul videoclipului spun cu totul altă poveste. Asta e contradicția care face videoclipul atât de captivant și provocator, căci ne forțează să ne gândim la dualitatea din viața noastră de zi cu zi și la cum navigăm între diferitele roluri și dorințe. Acesta a fost realizat de Millo Simulov – regizor, Anghel Damian – producător, Barbu Nitelea – director imagine, Manutza – gaffer și Spider Film – casă de producție. Look-ul artiștilor a fost asigurat de Lucy Faur – costume designer, Malvina Isfan – make-up și Andreea Constantin – hair.

Theo Rose este una dintre cele mai populare și versatile artiste din România. Cu o carieră în continuă ascensiune, ea a reușit să cucerească inimile publicului prin intermediul unor piese de succes și colaborări de impact. Cu o voce puternică și un talent muzical remarcabil, Theo Rose a devenit o prezență notabilă în industria muzicală românească. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără “Cămașa”, “Gipsy Run”, “Bravo Lor Au Stil Țiganii”, piese ce înregistrează vizualizări de ordinul milioanelor pe YouTube. Artista este cunoscută și pentru colaborările numeroase și de excepție, aducându-și amprenta persoanlă specifică în numeroase piese, alături de artiști de renume, de la “Roata”, cu Damian Drăghici, “Fără Tine”, cu Bogdan de la Ploiești, “Stinge Luminile” (OST Miami Bici 2) cu Irina Rimes, “Ca-n România” cu MIRA și “Sângele Frate Nu Te Face” (OST Clanul) cu IAN. Aceste colaborări au adus varietate și prospețime în repertoriul său și au demonstrat versatilitatea sa muzicală. De asemenea, Theo Rose a fost pentru a doua oară antrenor în cadrul emisiunii “Vocea României” de la PRO TV, unde a făcut echipă cu Horia Brenciu în cel de-al 11-lea sezon al competiției de voci. Printre ultimele sale succese se numără și colaborarea cu Andrei Ursu pentru ,,Noaptea ne fură iubiri”, piesă care este de 16 săptămâni în topul celor mai ascultate piese de la radio, ajungând până pe locul #1.

Producător, compozitor și pianist, DOMINO este un adevărat cameleon atunci când vine vorba despre exprimarea personalității sale efervescente prin intermediul muzicii. De-a lungul timpului, a experimentat mai multe genuri, de la jazz și rock până la dance și reggaeton și a semnat hituri internaționale pentru foarte mulți artiști, piesele sale fiind ascultate la radiouri și cluburi din Europa, Asia sau Orientul Mijlociu. Pasiunea lui pentru muzică transpare prin fiecare beat și induce ascultătorilor o stare de bine, fără griji, o petrecere care nu se termină niciodată. În 2023, piesa sa alături de rareș și Theo Rose, “Sâmbătă seară”, a avut un succes enorm, atingând locul #1 în topul căutărilor Shazam, timp de câteva săptămâni la rând, și fiind #2 în Topul Media Forest, topul celor mai ascultate melodii de la radio. În plus, colaborarea sa cu Andrei Bănuță pentru ,,Afară plouă” a fost timp de 12 săptămâni în Top 10 Media Forest, atingând poziția #5.

Alessandra, pe numele său real Alexandra Stanciu, cântă de la vârsta de 4 ani. Tânăra a avut o relație armonioasă cu lumea artistică, fiind pasionată și de actorie, reușind să joace pe scena Teatrului municipal “Gheorghe Pastia” din Focșani și castigând, totodată, peste 15 trofee la festivaluri naționale și internaționale de muzică. Artista a luat industria muzicală prin surprindere cu “Eres Mi Vida” în 2015, piesa ce a propulsat-o în topul preferințelor fanilor și în atenția industriei muzicale. Popularitatea piesei a depășit granițele țării, iar următorul single,”Khalia”, a urmat același traseu de succes. Artista a colaborat, de asemenea, cu artiști precum Criss Blaziny (“Adio, Da’ Mă Întorc”) și Iana (“Aja Mara”). Una dintre ultimele sale lansări, piesa ,,Amanta ta”, a intrat rapid în trending-ul Youtube.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *