THIRTY SECONDS TO MARS REVINE CU MUZICĂ NOUĂ DUPĂ 5 ANI
2023-05-13 19:35:42

Artiștii premiați Thirty Seconds To Mars, grupul compus din frații Jared și Shannon Leto, au lansat cel mai nou single “Stuck”.

Single-ul este însoțit de un videoclip care este o celebrare a formei umane, a designului minimalist, a modei de înaltă calitate, a artei și a dansului. Plin de energie, se concentrează pe o distribuție incredibil de unică de personaje care interpretează piesa cu mișcare, metaforă și acțiune.

Jared spune: “Mulțumită mamei mele extrem de creative, eu și fratele meu am fost dotați cu dragostea pentru artă și fotografie încă de la o vârstă foarte fragedă. Videoclipul pentru STUCK, prima noastră piesă nouă în cinci ani, este o scrisoare de dragoste adresată unora dintre fotografiile mele preferate. Artiști care au avut un impact profund asupra mea, cum ar fi Richard Avedon, Irving Penn, Robert Mapplethorpe, Diane Arbus, Herb Ritts și alții, mi-au schimbat modul în care am văzut lucrurile și mi-a arătat noi posibilități la fiecare pas.
Videoclipul pentru STUCK este foarte mult o piesă care completează și continuă o călătorie începută cu “Up In The Air”, o celebrare a artei, designului, modei și a oamenilor remarcabili care le aduc la viață. Este o scrisoare de dragoste adresată puterii mișcării și conexiunii, o mărturie a potențialului de inspirație a oamenilor care nu se încadrează întotdeauna în tipare – dar care fac lumea mult mai fascinantă. Aș dori să vă exprim recunoștința mea imensă tuturor celor implicați. De la artiștii și designerii incredibil de talentați, până la echipa din spatele camerelor. Toți cei care au lucrat atât de mult pentru a face totul posibil. Contribuțiile voastre au făcut din această experiență o aventură absolut de neuitat și au ajutat să surprindă și să sărbătorească esența a ceea ce ne face pe toți unici și excepționali
.”

Accentele sunt puse pe moda de inalta calitate, care se concentreaza pe colectiile pentru sezonul FW23 si designeri inovatori precum Gucci, Ann Demeulemeester, Balmain, Maison Margiela, Raf Simons, Rick Owens, Jean Paul Gaultier si altii.

Al 6-lea album de studio al lor, intitulat “It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day”, va fi lansat in luna septembrie. La cinci ani de la lansarea albumului lor de succes, “America”, Thirty Seconds To Mars lanseaza o muzica care nu seamana cu nimic din ce au facut pana acum. De-a lungul carierei lor, trupa a continuat sa se impinga spre evolutie si extindere. Acum, accentul este pus pe a fi simpli si concisi, fara piese mai lungi de trei si jumatate de minute si cu o accentuare a vocii emotionale a lui Jared, venita direct din inima.

Mai tarziu in acest luna, Thirty Seconds To Mars va urca pe scena principala a BBC Radio 1’s Big Weekend, iar in august, trupa va reveni la Festivalul Lollapalooza pentru prima data din 2006. Aceasta marcheaza a treia oara in general cand trupa urca pe scena la Lollapalooza. Pentru a continua pe seria lor de festivaluri, Thirty Seconds To Mars va canta si la sold-out-ul When We Were Young Festival din Las Vegas in octombrie, iar mai multe date de festival vor fi anuntate in curand.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *