This Is What It Feels Like, o reinventare a unui hit clasic de la &friends și Phina Asa
2023-05-13 17:43:25

&friends și Phina Asa reinventează This Is What It Feels Like, lansând o versiune vibrantă a hitului nominalizat la Grammy, al lui Armin van Buuren și Trevor Guthrie. Cu ocazia celei de-a zecea aniversări a piesei, cei doi artiști readuc în scena muzicală o reimaginare plină de emoție, menită să răspundă nevoii umane de conexiune și iubire într-un stil proaspăt.

Remixul realizat de &friends și Phina Asa adaugă o notă modernă, făcând această piesă perfectă pentru orice club sau petrecere. Piesa te va transporta într-o lume plină de energie, emoție și te vei simți conectat cu lumea ta interioară.

Cu vocea puternică a artistei Phina Asa, un ritm molipsitor și un sound plin de pasiune, această piesă va rezona cu ascultătorii din toată lumea. Fanii muzicii de dans și ai genurilor R&B și Afro nu ar trebui să rateze This Is What It Feels Like, o reinventare a unui hit clasic, dar în același timp, o creație unică și puternică care va rămâne în playlisturile ascultătorilor pentru mult timp de acum încolo.

Melodia este acum disponibilă pe principalele platforme de streaming.

Despre &friends
&friends este conceptul muzical și creația lui Sean Thomas, din New York. Inspirându-se din cultura globală pentru aceste opere muzicale, Sean a avut o viziune de a crea un proiect care să combine tradiția, cultura și comunitatea, culminând în crearea lui &friends. Din debutul proiectului în 2022, sunetele &friends au ajuns în fiecare colț al lumii. Remixul Nitefreak al celui de-al doilea single al său, Ode Ireti ft. Oluwadamvic, a avut un succes viral fără precedent. Prin obținerea unui sprijin masiv la radio și în turnee de la nume importante din industrie, refrenul contagios „o-le-le” a devenit un element de bază în seturile multor titani ai muzicii dance. De la New York, la Miami, Marrakech, Madrid, Ciudad de México – Tulum la Toronto, &friends și-a pus deja amprenta pe piste de dans din întreaga lume. În timpul scurt petrecut în industrie, &friends a primit sprijin de la Pete Tong de la BBC Radio 1, Black Coffee, Diplo, &ME, Keinemusik, Michael Bibi, Blond:ish, Francis Merceir și mulți alții. Atrăgând atenția criticilor media, a obținut atenție din partea publicațiilor precum LA Weekly, Wonderland Magazine, Magnetic Magazine, Electronic Groove, EARMILK și altele.

Despre Phina Asa
Phina Asa, cunoscută inițial sub numele de Rophina Asa, este o artistă care a cucerit inima publicului cu genul său muzical R&B – Afro. Ea este versatilă când vine vorba de muzică și ne surprinde cu fiecare lansare.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *