Tie de ce ti-e frica?
2016-07-29 22:47:17

Dupa ce a dezlantuit o avalansa de fluturi in directia fanilor, Andi emite un cod de avertizare: Nu scapi de ce ti-e frica!

Tanarul artist, care este in prezent compozitor si producatorul la studio-ul DeMoga, are o relatie aparte cu universul cuvintelor, versurie pieselor sale atingand sufletul ascultatorilor si provocandu-le fiori.

Andi a participat la numeroase concursuri de talente, iar intalnirea cu Marius Moga a avut loc la Vocea Romaniei, unde talentul sau a impresionat din start. Pasiunea pentru muzica i-a fost insuflata de mic copil, cand a primit un acordeon de la bunica sa.

Creatiile sale sincere si candide au un farmec aparte, iar mesajul celui mai recent single -“Nu scapi de ce ti-e frica”- continua aceasta tendinta impusa de prima sa lansare: “Fluturi”.

Acest lucru este confirmat si de artistul care declara: “Piesele pe care le scriu sunt inspirate din viata mea sau a celor apropiati mie. Imi doresc sa transpun cat mai mult experiente noastre de zi cu zi, in muzica pe care o cant.

“Nu scapi de ce ti-e frica” transmite ideea de a trai autentic, fara frica, de a avea curajul sa iubesti cu adevarat.”

Il admiram pe curajosul Andi care isi infrunta fricile si incurajeaza fanii sa ii urmeze exemplul.

Haideti sa urmarim impreuna lyric video-ul, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *