Tiesto face echipă cu Tears for Fears, NIIKO X SWAE și GUDFELLA pentru "Rule the World (Everybody)"
2023-10-29 17:14:52

Tiesto face echipă cu Tears for Fears, NIIKO X SWAE și GUDFELLA pentru “Rule the World (Everybody)”. După cum sugerează titlul și colaboratorii celebri, piesa este o reimaginare a clasicului „Everybody Wants to Rule the World” din 1985 al Tears For Fears, care a explodat pentru prima dată când o versiune dance neoficială a fost încărcată pe SoundCloud. Versiunea neoficială a „Everybody Wants to Rule the World” este deja o senzație virală.

„Piesa originală este una dintre preferatele mele”, spune Tiësto, „deci când am auzit că noul dance preia melodia, am știut că vreau să colaborez la ea cu ceilalți artiști pentru o versiune specială pentru propriile mele spectacole live. Sunt atât de fericit că este oficial lansat pentru fani!”

„Rule the World (Everybody)” urmează lansarea albumului lui Tiësto, Drive, în primăvară. Producătorul de succes mondial, câștigător al premiului Grammy®, și-a făcut un nume, aducând energie subterană molipsitoare maselor de muzică electronică. Tiësto a cântat pe scena principală a fiecărui festival internațional de muzică dance și a creat șablonul pentru rezidențe de DJ din Las Vegas. Între timp, a vândut peste 36 de milioane de albume, a înregistrat 6 hituri Billboard Hot 100 și a acumulat peste 11 miliarde de streamuri în întreaga lume. Acum, cu „Rule the World (Everybody),” Tiësto remixeaza o piesă iubită – și în prezent virală –, dându-i un sunet de club și o noua direcție pentru o nouă generație de fani. În timp ce realizările lui Tiësto sunt legendare, colaboratorii săi fac deja furori în lumea muzicii dance.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *