TIËSTO revine cu single-ul "The Business", prima piesă lansată împreună cu Atlantic Records
2020-09-29 17:28:28

Tiësto, DJ-ul legendar al muzicii dance, revine cu un super single care se numește “The Business”, lansat cu Atlantic Records.

Videoclipul a fost regizat de Christian Breslauer, iar personajul principal din video este Casey Frey, un comediant cunoscut. Videoclipul a fost lansat după un concert live susținut de Tiësto la Red Rocks Amphitheatre, un loc de concerte unic și spectaculos.

“Am lucrat mult în studio în ultima perioadă, am pregătit multă muzică, dar atunci când simți că ai o piesă specială așa cum este “The Business”, abia aștepți să o împărtășești cu toată lumea. Și sunt cu atât mai entuziasmat cu cât este prima lansare din colaborarea mea cu Atlantic Records. Este prima piesă din multe altele care vor urma”, a spus Tiësto.

Tiësto este un artist cu multe premii Grammy și multe premii de platină pentru vânzările de albume. Dj-ul și producătorul este singurul din lume care a primit premiul “The Greatest DJ of All Time” din partea Mixmag, “#1 DJ” conform Rolling Stone și “The Godfather of EDM,” (“Nașul EMD-ului) așa cum este supranumit de către Billboard.

Cu peste 36 de milioane de albume vândute, peste 8 miliarde de stream-uri cumulate și o audiență care depășește 30 de milioane de fani în toată lumea, noul single Tiësto este cu siguranță gata să domine topurile la nivel internațional.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *