Tim Arisu lanseaza noul single ''Free as the ocean'' în colaborare cu Celi!
2019-07-26 19:43:49

Tim Arisu, unul dintre cei mai apreciați DJ și producători belgieni, lansează noul single în colaborare cu Celi – ”Free as the ocean”. Cunoscut pentru faptul că fiecare piesă a sa trezește în ascultători sentimentul de vară și fun, nici piesa aceasta nu scapă fără a se simți semnătura celebrului DJ.

Tim Arisu si-a făcut debutul în 2016 cu hitul ”Fires” lansat de către CNR records, cunoscând succesul prin prezența în nenumărate playlisturi pe Spotify, inclusiv în playlistul oficial Tomorrowland. Ajungând la peste 2,5 milioane de streamuri, piesa a ajuns virală, fiind ascultată în SUA, Scandinavia, Franța, Spania si Japonia.

Cariera sa a început să prospere odată cu interesul acordat de unii dintre cei mai mari artiști, ca de exemplu Lost Frequencies, The Chainsmokers, Regi, Dimitri Vegas & Like Mike, Madison Mars sau Armin van Buuren. Participarea la cel mai mare festival de muzică dance din lume, Tomorrowland, în calitate de featured artist, l-a propulsat în atenția oamenilor și a Dj-ilor internaționali.

Pornind de la muzica electronică de la începutul carierei, Tim Arisu a demonstrat versatilitatea muzicală până în prezent prin diverse evenimente din Europa precum: Fusion din Germania, Boomtown Fair din Uk, Couleur Café în Belgia și multe alte festivale dedicate muzicii dance.

Piesa lansată este dovada clară că muzica este despre stare și feeling.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *