Toby Romeo dezvăluie single-ul Devils Cup
2022-03-19 10:23:00

Marcând primul single solo din acest an, DJ-ul și producătorul Toby Romeo a revenit cu piesa „ Devils Cup“. Acest track vine în urma colaborării din ianuarie a artistului cu Keanu Silva și SACHA pentru hit-ul deep house „Hopeless Heart”, care a acumulat peste 2 milioane de stream-uri pe Spotify în mai puțin de două luni. Demonstrând că 2022 va fi cel mai interesant an de până acum pentru Toby Romeo, single-ul „Devils Cup” este disponibil acum pe toate platformele de streaming via Universal Music.
„Devils Cup” scoate în evidență talentul de producător de necontestat al lui Toby Romeo.

„Cel mai recent single al meu, ‘Devils Cup’, este, în sfârșit, disponibil pe toate platformele. Îmi place enorm de mult această piesă, pentru că o consider unică și specială. Abia aștept să am din nou spectacole live anul acesta, acum că s-au redeschis cluburile și s-ar părea că se vor organiza iar și festivaluri. Am vrut să creez un track care are un vibe mai întunecat, ca să se potrivească în set-ul meu de piese pentru show-uri. Probabil veți auzi această piesă foarte des vara aceasta la spectacolele mele.” – Toby Romeo

Abia la începutul celui de-al doilea deceniu din viața sa, Toby Romeo și-a început cariera de DJ la doar 13 ani și a început rapid să fie cunoscut în Europa cu fiecare lansare. Datorită prietenului său, Felix Jaehn, Romeo a reușit să ajungă în industria muzicală într-o perioadă foarte scurtă de timp, și chiar a co-produs hit-ul internațional masiv a lui Jaehn, „Nea – Some Say (Felix Jaehn Remix)”, care a acumulat peste 300,000,000 de stream-uri. Printre multele lansări din 2021, Romeo a colaborat din nou cu Jaehn, pentru track-ul „Where The Lights Are Low”, împreună cu FAULHABER, un mega hit care a strâns peste 90,000,000 de stream-uri și care a fost remixată de Mike Williams și TCTS.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *