TOBY ROMEO FACE ECHIPĂ CU MOSS KENA PENTRU NOUL SINGLE EXCEPȚIONAL „REMINDS ME OF YOU"
2021-10-22 17:28:00

Continuând cel mai prosper an de până acum, Toby Romeo adaugă o nouă piesă irezistibilă și catchy la discografia sa. De data aceasta, artistul și-a unit forțele cu Moss Kena pentru a oferi un nou single impresionant despre durerea de inimă, intitulat „Reminds Me Of You”. După succesul masiv pe care l-a avut cu cele mai recente single-uri „Oh Lord” and „Where The Lights Are Low”, Romeo demonstrează că are o forță muzicală puternică de luat în calcul în timp ce-și construiește discografia de piese care transmit o stare de bine. Disponibil acum via Virgin Records, piesa „Reminds Me Of You” feat. Moss Kena poate fi ascultată pe toate platformele de streaming.

Deschizându-se cu o melodie plăcută care crește treptat cu o energie molipsitoare, „Reminds Me Of You” întruchipează toate caracteristicile unei piese clasice semnate Toby Romeo. Producătorul tânăr are un talent aparte de a îmbina emoția pură cu sunete up-beat, creând o experiență ce poate fi comparată cu o imersiune sonică pentru ascultători. Linia melodică captivantă a lui Toby Romeo este completată perfect de vocea puternică a lui Moss Kena, cei doi unindu-și forțele pentru o piesă de neuitat care vorbește despre încercările unei inimi spulberate.

“Acestă piesă este un imn al inimii frânte, este așa de relatabilă și producția te va face să dansezi printre lacrimi! Să lucrez cu Toby a fost de vis, acest cântec este rezultatul a două persoane tinere din părți diferite ale lumii care s-au reunit în timp ce treceau prin unele dintre cele mai grele perioade din viețile noastre pentru a face singurul lucru pe care știm să-l facem (muzica) în speranța că putem să facem oamenii să danseze iar!”- Moss Kena
„După ultimul meu single Oh Lord, care a fost mai clubby, acum este din nou timpul să lansez ceva care este mai mult pop. Cu Reminds Me Of You, am vrut să lansez o piesă pe care toată lumea să o poată fredona, dar care în același timp să funcționeze și pe radio. Vocea lui Moss Kena îi dă piesei un vibe special și am vrut dintotdeauna să lucrez cu el, pentru că mi se pare că vocea lui este incredibil de specială.

Versurile se potrivesc perfect la viața mea de zi cu zi. Gândidu-mă retrospectiv, mereu am asociat o mulțime de cântece cu anumite amintiri și asta fac în general majoritatea oamenilor. Exact acest lucru încerc să transpun prin Reminds Me Of You. Abia aștept show-urile din 2022 și să împărtășesc noile mele piese cu voi live.” – Toby Romeo

Abia la începutul celui de-al doilea deceniu din viața sa, Toby Romeo și-a început cariera de DJ la doar 13 ani și a început rapid să fie cunoscut în Europa cu fiecare lansare. Datorită prietenului său, Felix Jaehn, Romeo a reușit să ajungă în industria muzicală într-o perioadă foarte scurtă de timp, și chiar a co-produs hit-ul internațional masiv a lui Jaehn, „Nea – Some Say (Felix Jaehn Remix)”, care a acumulat peste 260,000,000 de stream-uri. Romeo și-a început anul 2021 cu o nouă colaborare cu Jaehn, „Where The Lights Are Low” împreună cu FAULHABER, un smash hit care deja a strâns peste 60,000,000 de stream-uri și care a fost remixată de Mike Williams și TCTS.

Venind de la marginea Londrei, Moss Kena și-a descoperit pasiunea pentru muzică la o vârstă fragedă. După ce și-a petrecut timpul pentru a-și perfecționa talentul la gig-uri în magazine locale, Moss a captat atenția lumii cu remix-ul său la piesa lui Kendrick Lamar, „These Walls”, incluzând suportul artiștilor precum Zane Lowe, Annie Mac, Mista Jam, și chiar Kendrick Lamar. De atunci, el a colaborat cu artiști precum Bastille, Rapsody, Toddla T, și mulți alții. Cel mai recent, Kena și-a unit forțele cu Purple Disco Machine și The Knocks pentru single-ul de vară, „Fireworks”, care a acumulat peste 90 de milioane de stream-uri și a ajuns pe locul întâi în Germania și Italia.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *