Tom Gregory ne sopteste prin noul album "Things I Can't Say Out Loud"
2021-11-04 21:30:00
Care sunt lucrurile pe care nu ai putere să le spui cu voce tare? Ce sentimente ascunzi încă printre gesturi? Noul album lansat de către Tom Gregory este însuși o încurajare de a da a da voce gândurilor, fără să îți fie mai fie frică. Iar ce mod este mai plăcut pentru a primi o vorbă bună, dacă nu prin muzică?
 
Piesa  Man still cries, cea care s-a și lansat împreună cu albumul, prezintă latura sensibilă a bărbaților. Iar puterea unui om poate sta chiar în vulnerabilitate. În a arăta sentimentele pe care le trăiești, a spune celor din jurul tău ceea ce simți și a nu ține totul ascuns în interiorul tău, ca și când acele lucruri nu ar fi existat vreodată.
 
Albumul  Things I Can’t Say Out Loud are 12 piese, una dintre ele fiind deja cunoscută multora dintre voi –  Footprints. Pe lângă latura sugestivă a fiecărui clip deja lansat, inclusiv titlul melodiilor de pe album este unul foarte puternic din punct de vedere expresiv –  Lonely Heart, As Bad As It Seems sau  Love Come Get Me.
 
Întreg materialul poate fi ascultat pe toate platformele digitale, accesând link-ul următor: https://rtn.lnk.to/ThingsICantSayOutLoud 

 

Cu toate că industria muzicală nu este o industrie ușor de gestionat pentru cei care nu reușesc să fie puternici, ea nu a reprezentat o piedică pentru Tom Gregory. Ci, din contră, l-a ambiționat și mai mult. “Dacă există o ușă închisă în fața mea și ea nu se deschide, o să mai bat la ea încă o dată. Și, dacă tot nu se deschide, atunci o voi da jos”, spune Tom.
 
Născut într-un mic orășel, Gregory a reușit deja să se poziționeze ca unul dintre cele mai importante tinere talente din UK. Albumul său de debut,   Heaven in a World So Cold, reprezintă o colecție de piese pop și balade, plină de versuri care să îți atingă sufletul. Pe acest album se află și piesa   Fingertips, care a ajuns deja la peste 96 de milioane de stream-uri. 
 
În acest moment, Tom se bucură de 4.8 milioane de ascultători lunar pe Spotify, iar piesele sale trec deseori de pragul zecilor de milioane de play-uri.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *