Tonik Obiektiv feat. Rost Mike - Trubadurul (Videoclip oficial)
2024-04-26 10:19:05

Tonik Obiektiv a lansat alaturi de Rost Mike videoclipul melodiei “Trubadurul“, piesa este extrasă de pe E.P.-ul „Vibratii“.

Noul single este însoțit si de videoclip realizat de Walk Nana.

Versurile melodiei au fost scrise de Tonik Obiektiv, linia melodica a fost creata de Rost Mike. Teodor Gemanar este cel care s-au ocupat de orchestrația piesei, în timp ce de mix-ul și master-ul proiectului se face vinovat DaffOne.

Videoclipul a fost realizat sub formă de scurt metraj, fiind regizat de Walk Nana. Scenariul scris de Tonik. Filmarile s-au desfasurat in Bucuresti, la restaurantul The Dream, Calea Victoriei si alte locatii situate in centrul capitalei.

în videoclip îi putem vedem pe Hanny Al HamdaniAlexandra Dauer [Miky] și actrita  Mihaela Patricia Macelaru interpretând cu naturalete rolurile și dând viată acestei povesti.

Tonik Obiektiv: “De cand ma stiu am fost un trubadur, indragostit de muzica si poezie. Piesa s-a nascut foarte natural in momentul in care am primit instrumentalul de la Teodor Gemanar [Producator muzical din Suceava] am inceput sa scriu si a iesit exact ce auziti.

Rost Mike: „Cu Tonik ma stiu de ceva timp si chiar am mai lucrat cu el pe partea de grafica pentru alte proiecte de ale sale. Propunerea lui a venit intr-un moment foarte potrivit si chiar mi-a placut proiectul in sine. Am putea spune ca este o piesa dedicata tuturor artistilor independenti si dependenti de muzica.”

 

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *