Tonik Obiektiv & Marijuana feat. Vida & DJ SOP - Tot o familie (Clip oficial)
2022-04-20 19:07:26

In Saptamana Mare a Pastelui, Tonik Obiektiv si Dana Marijuana revin cu o noua piesa si cu un nou videoclip, “Tot o familie“.

Noul proiect a fost conceput in colaborare cu Vida, artista talentata de soul urban din Timisoara, si DJ SOP, DJ si beatmaker apreciat in underground-ul romanesc.

Piesa este o productie Obiektiv Music Romania. Textul și muzica sunt compuse de Tonik Obiektiv, Marijuana si Vida iar productia le apartine lui DJ SOP si Tonik Obiektiv. DaffOnesi M3taphour s-au ocupat de aranjament muzical, mix si mastering.

Melodia va fi inclusa pe maxi-single-ul „Tot o familie“, material de studio la care Tonik Obiektiv lucreaza in prezent.

Clipul a fost regizat de Robert Bratu si Tonik Obiektiv, dupa un scenariu scris de Tonik Obiektiv si a fost filmat in intregime in Bucuresti. Filmarile s-au desfasurat pe 5 februarie 2022 si au durat o zi intreaga, iar vremea a fost blanda si a tinut cu echipa si protagonistii proiectului.

Din distributia videoclipului fac parte: Gabriel Costan (Actor la Teatrul Coquette si fost concurent iUmor), Irina Prodan (Verisoara Anei Maria Prodan), Iris Trofin (Fiica cea mica a Marijuanei), Daniel Burlacu (Fost campion mondial la Kempo), Marijuana, Tonik Obiektiv, Mihnea si Cordu.

Proiectul ii este dedicat in memoria lui Daniel Burlacu, prieten, iubit, campion mondial la Kempo si unul dintre protagonistii acestui videoclip.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *