Tonik Obiektiv și NAVI lansează single-ul Până la ultima suflare
2023-06-20 17:37:03

Single-ul „Până la ultima suflare”, realizat în colaborare cu NAVI, este cea de-a doua melodie extrasă de pe EP-ul lui Tonik Obiektiv numit „Vibrații”, care se va lansa spre sfârșitul acestui an.

Cu toții știm că drumul spre succes este presărat cu tot felul de obstacole și piedici, doar dragostea pentru pasiunea și visul tău te pot motiva să o faci PÂNĂ LA ULTIMA SUFLARE”, spune Tonik Obiektiv.

 “Tonik și cu mine ne doream de mulți ani să facem o piesă împreună și după ce m-a invitat la podcast-ul lui, s-au aliniat astrele. E un cântec despre pasiunea noastră pentru muzică, despre dăruire totală și încăpățânarea constructivă de a urmări un vis până în pânzele albe. De azi e al vostru – și poate fi despre orice, despre pasiunea voastră, despre ce vă doriți, despre lucrurile pe care toată lumea vă spune că nu le puteți face. Eu chiar cred că nimic nu e imposibil atâta timp cât îți dorești cu toată inima – și că atunci când simți că nu mai poți, întotdeauna mai poți puțin 🙂”, povestește NAVI.

Disher semnează productia beat-ului, la saxofon este Costin Anastasescu, iar acordurile de chitară îi aparțin lui Andrei Grigore. Înregistrările s-au desfășurat la CGR Studio și Demisec Records , Teodor Gemanar a realizat productia aditionala si aranjamentul muzical,iar de mix și mastering s-a ocupat DaffOne.

Piesa beneficiază totodată și de un videoclip, în cadrul căruia apar în calitate de actori: Alesia Ioana, fiica cea mare a rapperiței Marijuana, fiind cel de-al doilea videoclip în care Alesia apare, dar și Andrei Berea, fiul binecunoscutului pilot de raliuri Alex Berea.

Filmările s-au desfășurat pe parcursul a două zile la Academia Titi Aur în Cocani, județul Dâmbovița, dar și în diferite locații din București. De realizarea clipului s-a ocupat Robert Bratu.

Despre Tonik Obiektiv:

Tonik Obiektiv este Artist, Compozitor, Fondatorul, realizatorul si prezentatorul emisiunii online Marpha Hip Hop și moderatorul podcast-ului CGR Live. Tonik Obiektiv a colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum: Grasu XXL, Dana Marijuana, Doddy, Cristina Spatar, Guess Who, Shobby, Cortes, Roxana Andronescu (Spin), DJ Undoo, Anonim, Mr. Levy, DJ Power pe Vinil, DJ WicKeD, DJ Nasa, DJ Amily, Tigaie (Royala Mare), Angeles, Mario V, Sotto Inteso, Barac, Dizzy (Morometzii), DJ Sonia (Veritasaga), Myc Ripley (SUA), Lion Messager si multi altii.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *