Toosii a lansat albumul NAUJOUR
2023-06-02 15:46:09

Toosii a lansat albumul „NAUJOUR”. Proiectul de 19 piese include „Favorite Song”, single certificat cu platină, care este numărul 1 la Rhythm radio și este, în prezent, in top 5 al clasamentului Billboard Hot 100. Aclamat de Complex drept una dintre „cele mai strălucitoare vedete ale muzicii”, Toosii va susține albumul printr-un turneu amplu de vară.

Născut NauJour Lazier Grainger în Syracuse, NY, Toosii a început să se concentreze pe muzică după ce s-a mutat în Raleigh, NC. El spune: „Întotdeauna mi-am spus că, atunci când voi lansa la albumul meu de debut, va fi un album auto-intitulat. Simt că există o diferență între NauJour și Toosii și, cu acest album, le ofer oamenilor realitatea din viața mea.”

„Favorite Song” a strâns peste 260 de milioane de stream-uri globale combinate, în timp ce sunetul a fost utlizat în peste cinci milioane de creații globale TikTok, câștigând peste trei miliarde de vizionări combinate. XXL Magazine a pus „Favorite Song” (feat. Future) [Toxic Version] pe lista sa cu cele mai bune melodii hip-hop noi.

După ce a lansat o serie de proiecte între 2017 și 2019, Toosii și-a consolidat statul de vedetă cu albumul de debut, Platinum Heart, care a inclus favoritele fanilor „Love Cycle” și „Red Lights”. A urmat Poetic Pain, care l-a injectat pe Toosii în conștiința națională și i-a câștigat un loc la XXL Freshman 2021. De acolo, și-a păstrat impulsul cu eforturi precum Thank You for Believing și Pretty Girls Love Toosii, care i-au combinat vocea senzuală cu peisaje sonore discrete.

„Vreau ca NAUJOUR să fie un proiect clasic, atemporal”, spune Toosii. „Vreau ca oamenii să înțeleagă cine sunt cu adevărat și să recunoască că sunt un artist care va fi în preajmă pentru totdeauna și nu pentru moment.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *