Toosii a lansat Favorite Song (Toxic Version), în colaborare cu Future
2023-05-19 23:40:41

Toosii a lansat „Favorite Song(Toxic Version)” în colaborare cu Future. Pe măsură ce „Favorite Song” ajunge în top 10 al Billboard Hot 100 și obține certificarea Platinum, Toosii lansează o nouă versiune izbitoare a piesei – „Favorite Song” (feat. Future) [Toxic Version]. În noul și puternic prim vers, superstarul câștigător al GRAMMY®, Future, urcă pe scenă. Privind în mulțime, el este lovit de amintiri care declanșează un val de sentimente pentru o iubire trecută.

Noua versiune a cântecului va fi inclusă pe albumul de debut al lui Toosii, NAUJOUR, împreună cu versiunea originală a cântecului și remix-ul cu Khalid. Proiectul va fi lansat pe 2 iunie, iar ulterior Toosii va începe un turneu în SUA pentru a promova albumul, pe 26 iulie.

Toosii va urca pe scenă pentru a interpreta piesa în timpul finalului sezonului live din sezonul 23 al serialului competițional NBC, câștigător de patru ori Emmy, „The Voice”, marți, 23 mai (9-23:00 ET/PT). ). CeeLo Green, Diplo & Lily Rose, Maroon 5 vor concerta și ei în acea seară.

„Favourite Song” este primul hit al lui Toosii în top 10 în Billboard Hot 100, urcând pe locul 8* în această săptămână. Piesa este un top 5 smash la radioul ritmic, a ajuns pe primul loc în topurile Billboard Rap Streaming Songs & Billboard Hot Rap Songs și a intrat în top 5 în topul Billboard’s Hot R&B/Hip-Hop Songs. Stream-urile au depășit 260 de milioane, în timp ce sunetul a fost prezentat în peste cinci milioane de creații globale TikTok, câștigând peste trei miliarde de vizualizări combinate.

Toosii NAUJOUR Track Listing

1 Rule Number 1
2 This Is Love
3 Another Love Song
4 FWLM
5 Rich Ridin
6 Villains & Heroes
7 Favorite Song (with Khalid) [Remix]
8 Sinking
9 Interlude (feat. Wallo)
10 Only Me
11 Take Care
12 Go Go Go
13 Pull Up (feat 21 Savage)
14 Woo Lady
15 Love is…
16 Favorite Song
17 Will be King
18 God Loves Me
19 Favorite Song (feat Future) [Toxic Version]

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *