Top 3 piese care ne arata ce se intampla cand energia si iubirea se intalnesc 
2022-04-29 10:23:00

Când energia și iubirea se întâlnesc, putem avea în căști piese care ne dau avântul necesar pentru a muta munții din loc. Eric Chase, Chassio, Crunkz, KALUMA, Maroox și twoloud au pregătit trei piese care promit să ne reîncarce bateriile, să ne plimbe prin amintiri și să ne facă să ne dorim mai mult de la viață.

Eric Chase și Chassio ne aduc energie în „Go All Night”, o piesă despre dans, bucuria de a trăi și încredere în propriile puteri. Când simți că îți lipsește puterea de a duce la bun sfârșit tot ce ți-ai propus, cei doi artiști au soluția, iar tot ce trebuie să faci este să îți pui căștile în urechi și să pui „Go All Night” pe repeat.

Crunkz și KALUMA și-au propus să ne plimbe prin amintiri și, mai mult, să ne ajute să conturăm altele prin intermediul iubirii. Fie că avem în minte persoana iubită, fie că o ținem strâns de mână, „Memories” ne citește gândurile și ne plimbă prin tot ce e mai frumos într-o relație.

A venit rândul artiștilor Maroox și twoloud care ne propun piesa „I Hear”, unde totul este despre ritm și despre energie dusă la extrem. O piesă cu ritmuri house, care ne transpun în mijlocul unui club în care toată lumea sare din toate puterile.

Acestea fiind spuse, aștept părerile voastre!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *