Top 3 piese pline de energie pozitivă
2023-01-28 20:41:13

Săptămâna se încheie, așa cum ne-am obișnuit deja, cu piese noi, care au scopul de a-și face loc în playlisturile noastre, pentru a ne aduce trăiri noi, povești noi, cât și acea energie pozitivă de care avem nevoie pentru a duce la bun sfârșit tot ce ne-am propus.

De această dată, artiștii care vin să ne aducă vara în căști sunt Deeperlove, stillachild, AXMO, Neptunica, Digma și twoloud, toți aflându-se sub umbrela Kontor Records.

Deeperlove și stillachild lansează „Barking At The Moon”, o piesă care își propune să ne transmită o motivație puternică, care să ne ajute să mergem mai departe pentru a ne îndeplini obiectivele, indiferent de piedicile care ne apar în cale.

AXMO și Neptunica lansează „Take Me Home”, o piesă plină de energie pozitivă, care ne duce cu gândul la acel spațiu în care putem să fim noi, fără niciun fel de menajamente – acasă.

„Night Drive”, o piesă concepută special pentru road tripuri lungi, la ore târzii, este adusă de Digma și twoloud. Cu ritmuri rapide și cu o energie care nu poate fi contestată, „Night Drive” ne poate fi partener de călătorie.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *