Top 4 piese care o sa-ti completeze playlistul in aceasta vara
2022-06-16 18:48:32

Vara și-a intrat în atribuții. Ziua este lungă și aduce soare, iar noaptea este plină de amintiri care așteaptă să fie create. Pentru ca totul să fie presărat cu energie, iar viața să capete acea aură de fericire pură pe care doar vara știe să o creeze, muzica nu trebuie să lipsească.

Îți lăsăm mai jos patru piese care o să-ți completeze playlistul și vara și o să-ți aducă o dorință profundă de a face mai mult.

Atunci când vorbim de energie și de motivație, inima bate în ritmuri de deep house. Sans Souci a lansat „Makatao”, o piesă care ne ajută să facem mai mult, să vrem mai mult și să nu acceptăm compromisuri.

Petrecerea continuă cu R.I.O, KYANU și Chris Alain, care aduc în discuție dragostea și ne ajută să plutim, să ne bucurăm de fiecare moment și să simțim, din nou, fluturi în stomac.

Ritmurile dance și raggaeton sunt aduse de Lissat și Khetama. Fiecare celulă din corp începe să se miște, să vibreze și învățăm să lăsăm fiecare moment să curgă de la sine pe „Digi Digi”.

LUNAX readuce în atenție toate sentimentele pe care le-am experimentat până acum și presară totul cu sensibilitate. Dragoste și entuziasm, fericire și recunoștință pentru tot ce are viitorul de oferit, toate se regăsesc în piesa „I Like”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *