Top 4 piese despre energie pura
2022-12-06 16:52:26

Pentru că fiecare săptămână are nevoie de câte un strop de energie, care, în cele din urmă, să schimbe paradigma, artiștii Kontor s-au pus pe treabă și au lansat patru piese care promit să ne aducă ingredientele de care avem nevoie pentru a ne atinge obiectivele.

twoloud lansează „What I Wanna Say”, o piesă în care ritmurile electronice preiau controlul și ne transpun într-o lume în care totul este despre energie și determinare.

„Blinded By The Light”, de Michael Mind și Mannfred Mann’s Earth Band, capătă o nouă formă prin intermediul unui remix produs de Deeperlove.

LUNAX și Marc Blou lansează „Satellites”, o piesă care combină emoția cu energia și care este asemeni unui echilibru perfect între toate elementele de care avem nevoie pentru o săptămână epică.

Pentru a rămâne în același registru al echilibrului, aducem în discuție piesa „Boyfriend”, lansată de Eric Chase, Steve Brian și Chassio. O piesă care transmite o poveste, „Boyfriend” este despre motivația de care avem nevoie pentru a ne atinge obiectivele.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *