Top 4 piese pentru un Revelion plin de dans
2022-12-19 16:00:25

Unde faceți Revelionul? Probabil e cam târziu pentru întrebarea asta, însă indiferent de locul în care v-ați afla, muzica nu trebuie să lipsească. Pentru a asigura dansul la cea mai importantă petrecere a anului, artiștii Kontor au lansat patru piese care trebuie să se regăsească, fără dar și poarte, în playlisturile noastre.

Trei artiști își unesc forțele pentru o piesă care vorbește despre o posibilă poveste de dragoste din viitorul apropiat. Cu ritmuri energice și o voce puternică, „Prince of Love 2023″ invită la dans și la introspecție în același timp.

Jaxx Inc. ne trimite direct pe o altă planetă cu piesa „Life On Mars”. Cu o combinație de ritmuri house și dance, „Life On Mars” invită pe toată lumea la dans, iar planeta de origine nu contează.

Steve Brian, Nathan Rux și LuxNite lansează „Me & You”, o piesă contagioasă, care va face pe toată lumea să danseze ca și cum nimeni nu s-ar uita. „Me & You” este genul de piesă care ajută pe oricine să scape de inhibiții.

Seara continuă cu „Toca Me”, o piesă care începe lent, ca în cele din urmă să aducă acel nivel de energie de care avem nevoie până în zori de zi.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *