Top 5 piese care ne plimba prin stari in prag de sarbatori
2022-12-23 15:19:56

Sfârșitul acestei săptămâni este unul deosebit, în contextul în care piesele semnate de artiștii Kontor au ca scop principal să ne plimbe prin stări, acum, când suntem la doar câțiva pași de Crăciun.

Cu inima deschisă, cu persoanele dragi alături și cu spiritul sărbătorilor prezent la orice pas, aceste 5 piese reprezintă ingredientele care lipseau pentru momente de neuitat.

Benzsoul lansează „Only Love”, o piesă cu ritmuri line și versuri pline de emoție, care ne dă voie să ne alocăm puțin timp pentru noi, cu scopul de a privi spre viitor, dar și pentru a retrăi toate momentele de neuitat alături de persoana iubită.

„Toxic” este o piesă care invită la introspecție, pentru toate momentele în care am simțit că toxicitatea unei persoane ne afectează direct, dar și că ne atrage. Pentru că nu totul este roz în viață, Beachbag transmite, prin energia specifică, o altfel de poveste.

Deeperlove, LEØN și Marc Kiss lansează „My Game”, o piesă care combină energia specifică festivalurilor cu povești despre pasiune și regret, dorință și reținere.

Pentru a păși în noul an cu încredere în noi, „You Never Walk Alone” trebuie să ajungă în playlisturile noastre. O piesă optimistă, despre determinare și putere, „You Never Walk Alone” este despre fiecare dintre noi.

Merlin lansează „Bombay”, o reinterpretare a unui banger care a cucerit cluburile de peste tot din lume. „Bombay” este genul de piesă care ne va ține pe ringul de dans de la început până la final.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *