Top 5 piese care schimba ritmul
2022-08-17 19:18:59

Un nou sfârșit de săptămână, un nou top care schimbă ritmul și aduce cu el vitalitatea de care avem nevoie acum, în ultima lună de vară. Diveoffice, Deeperlove, Oak Meyers, GIBBS, Olly Gi, Roy Stroebel, E-Max sunt artiștii care ne îmbogățesc playlisturile cu piese fresh, care invită la dans.

De la „One Love” până la „Summer Is Calling”, piesele din acest sfârșit de săptămână reușesc să spună povești, dar și să transmită energie, optimism și dorința de a face mai mult.

Roy Stroebel este artistul care ne vorbește despre o dragoste unică. „One Love” ne introduce într-o poveste puternică, plină de iubire și pasiune, fără a uita să ne transmită energie.

De această dată, Deeperlove face echipă cu Oak Meyers și transmite acea determinare de care avem nevoie pentru a încerca din nou și din nou, până în momentul în care obținem ceea ce ne dorim.

Pentru că suntem la capitolul energie, atmosfera este completată de E-Max cu un vibe autentic de petrecere.

GIBBS și Olly Gi fac echipă și continuă, parcă, starea indusă de E-Max. Energie, dorință de a face mai mult, determinarea de a nu renunța, toate sunt ingredinte care se regăsesc în piesa „Slow Me Down”.

Diveoffice ne vorbește despre vară și despre sentimentele care vin odată cu ea, acum, în ultima lună din anotimpul cald. Vara ne cheamă, iar Diveoffice transmite mesajul!

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *