Top 5 piese care schimba ritmul la final de saptamana
2022-11-13 20:52:16

Pentru că o nouă săptămână a ajuns la final, artiștii Kontor s-au pregătit așa cum se cuvine și au lansat noi piese care să ne poarte dintr-un loc în altul și dintr-o stare în alta.

De această dată, ritmurile sunt impuse de ROYDIG, 89ers, Lazn, PLAYROY, KYANU, Crystal Rock și Abrissgebeat. Fiecare piesă lansată de acești artiști spune o poveste, dar și transmite, în același timp, toată energia de care avem nevoie.

ROYDIG lansează „Reason” și ne transpune într-o poveste de dragoste. Nu este o poveste clasică, ci fiecare emoție este completată cu o energie cel puțin dublă ca intensitate.

89ers lansează „Wilder Than a Hurricane”, o piesă care ne trimite din nou cu gândul la zilele de vară, când nimic nu pare imposibil.

Lazn lansează „Breath”, o piesă care ne invită să ne schimbăm perspectiva asupra lucrurilor.

„Try To Make It” pare o introducere în muzica viitorului. Cu o voce robotizată prezentă pe tot parcursul piesei, „Try To Make It” ne face să simțim că am călătorit în timp.

Trei artiști își unesc puterile pentru piesa „Don’t Stop The Dancing”, care este 100% despre energie, prezent și despre fiecare moment trăit la intensitate maximă.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *