Top 5 piese pentru un weekend legendar
2022-11-26 18:45:31

A venit momentul pentru relaxarea sau distracția din weekend, în funcție de preferințele fiecăruia dintre noi. Indiferent de modul în care alegi să-ți petreci acest sfârșit de săptămână, muzica este un element central, pentru că nimic nu e la fel fără un playlist care să vorbească pentru noi.

Prin urmare, și de această dată, artiștii Kontor s-au mobilizat astfel încât să livreze cele mai originale și mai complexe piese, într-o încercare de a contribui la starea noastră de bine din acest sfârșit de săptămână.

Falco Punch lansează „What Do You Want”, o piesă care vorbește despre trecut și regrete lăsate în urmă, despre viitor și despre aspirații, totul în timp ce ne propune ritmuri pline de energie.

„Chasing The Light” capătă o nouă formă prin intermediul unui remix semnat de Rafael Cerato, care ne aduce un aer mistic prin fiecare notă atent aleasă.

Beachbag lansează „Wait 4 U”, o piesă plină de sensibilitate, dar care conține toate elementele necesare pentru a transmite vitalitate, având în vedere ritmurile vibrante la care artistul apelează.

NIKSTER și Niklas Dee lansează „Lost”, o piesă pentru momentele în care ne simțim pierduți într-o lume aflată într-o continuă mișcare. Ritmurile alerte ale piesei sunt în contrast cu versurile sensibile, „Lost” devenind, astfel, o piesă complexă.

„Party Shaker”, o piesă care a răsunat în cluburile de peste tot din lume, vine acum într-o nouă formă, prin intermediul unui remix propus de AXMO.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *