Top 6 piese care aduc dansul la sfârșit de săptămână
2022-11-04 20:53:55

Săptămâna se încheie cu soundul specific artiștilor Kontor, ceea ce înseamnă că totul este despre energie și distracție, petreceri și conexiuni.

Așa cum ne-am obișnuit deja, ziua de vineri este despre muzică nouă, care merită să ajungă în playlisturile noastre, pentru acele momente în care ne dorim să ne deconectăm de la tot ce înseamnă cotidian și să dăm voie dansului să preia controlul.

DJ Antoine și Jerome aduc cu ei o piesă cu multă personalitate, „Hardcore Life”, care va schimba, cu siguranță, ritmul zilei.

O piesă care a cunoscut deja o mulțime de reinterpretări, „No Diggity” este adusă din nou în atenție prin intermediul creativității lui MEBE.

Roy Stroebel aduce cu el sensibilitate prin intermediul piesei „Waiting” și vorbește despre o relație plină de iubire și loialitate.

King Mango lansează „The Only One”, o piesă cu un sound dance pregnant, care promite să ne învețe, fără dar și poate, noi mișcări de dans.

„What Ya Sayin” este o nouă piesă marca WHOS PERFECT, care poate proiecta pe oricine direct pe o plajă exotică. Tot ce trebuie să faci este să dai un play!

R.I.O, Deeperlove și Jaimes lansează o piesă care poate deveni, fără prea mari eforturi, un adevărat imn pentru Mallorca.

Păreri?

 

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *