Top 6 piese care schimba retorica, la final de saptamana: energie pozitiva si pofta de dans
2022-09-17 19:55:19

Așa cum ne-au obținuit deja, artiștii Kontor ne îmbogățesc playlistul și în acest final de săptămână.

Piese pline de sensibilitate și energie, cu un vibe fresh, reușesc să ne aducă optimismul de care avem nevoie acum, când o nouă săptămână a ajuns la final și urmează două zile pline de distracție.

După fiecare săptămână este important să ne concentrăm pe noi și pe nevoile pe care le avem, iar aceste piese te vor ajuta să îți eliberezi mintea și să lași lucrurile să curgă de la sine.

Trei artiști își unesc forțele pentru a lansa o piesă cu un sound atipic și putem spune, tare și răspicat, că le-a ieșit. „Unknown” este o piesă plină de energie și cu totul diferită față de ce ai auzit până acum.

Diveoffice empatizează cu sentimentele pe care fiecare dintre noi le-am experimentat și lansează „Thinking About You”, o piesă plină de sensibilitate și emoție.

Pentru că sfârșitul săptămânii este despre energie și optimism, Kuyano și Terri B! Fac echipă și ne transportă direct pe ringul de dans.

Energie și dorință de dans în piesa „Say Goodbye”, pentru care Fabian Farell, Merlin și Justin Prince și-au unit forțele.

Martin Trevy și Hedara lansează „Talking To The Silence”, o piesă care combină noutatea cu familiaritatea și care reușește să ne plimbe prin timp, fără pic de efort.

Dacă vrei să te încarci cu energie pozitivă, atunci piesa „Close To Me”, lansată de Roy Stroebel în 16 septembrie, este tot ce ai nevoie.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *