Top 6 piese care te vor plimba prin stari si povesti, in acest sfarsit de saptamana
2022-06-17 21:20:07

Vara este despre povești, despre noi începuturi, despre pasiune, dorință, iar dincolo de orice despre iubire. În acest sfârșit de săptămână, am pregătit un top șase piese care spun povești, dar care te invită și pe ringul de dans, care vorbesc despre dorință și iubire și reușesc să transmită energie prin fiecare notă.

Markus Gardeweg și Benzsoul ne plimbă prin timp cu „Eternity”, o piesă care este asemeni unui mix între familiar și neasteptat.

Când avem nevoie de motivație, Deeperlove o aduce prin intermediul piesei „So Many Times”, care vine însoțită și de un remix semnat Kenneth B. Pe ritmuri dance și house, piesa vine ca un impuls să ne dorim mai mult.

The Hitmen și Taia Dya aduc cu ei dorință în „Make You Mine”, o piesă ca o poveste, care ne face să trăim pasional cu fiecare vers și ritm.

AXMO și Jerome ne plimbă prin univers, ne duc până la lună și înapoi, totul în mai puțin de trei minute, cu ajutorul piesei „To The Moon”.

Tiscore ne vorbește în „When You Look At Me” despre dragoste și acea persoană specială care face totul să pară mai frumos. O piesă care combină emoția cu energia și care aduce atât ritmuri moderne, cât și ritmuri retro.

Topul se încheie cu piesa „World in Your Eyes”, care duce energia la un alt nivel. Neptunica, Pule și Crystal Rock au făcut echipă și au creat un adevărat imn pentru această vară.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *