Top 6 piese noi pe care sa le adaugi in playlist
2022-10-03 17:47:44

Săptămâna începe cu noi piese care sunt gata să intre în playlisturile noastre, pentru un strop de noutate și un gram de energie care să paveze drumul pe care mergem.

Astfel, artiștii Kontor lansează din nou piese care transmit energie, povești și care ne permit să punem pauză la tot ce înseamnă responsabilități, pentru a ne bucura de fiecare moment dedicat 100% nouă.

„Break The Silence” este o piesă cu un vibe energic și cu ritmuri care ne fac să uităm de orice și să ne dedicăm, măcar pentru câteva minute, dansului.

„Fade To Grey” este o piesă plină de profunzime, care te poate invita, cu ușurință, la introspecție. Lissat reușește să transmită o parte din sufletul lui prin această nouă piesă.

Roy Stroebel vorbește despre dorință prin noua sa piesă „I Wanna Know”. Vitalitatea este și ea o componentă importantă a acestei piese.

Trei artiști se unesc pentru o colaborare de excepție, „Heaven Is A Place On Earth”. Astfel, facem o plimbare pe tărâmul melancoliei și combinăm totul cu multă energie pozitivă.

Denise Schneider își lasă imaginația să zburde și oferă o nouă formă piesei „Outside World”, semnată de Sunbeam.

Lazn lansează „Over”, o piesă care combină profunzimea cu ritmurile pline de energie, care se potrivesc în orice club.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *