Top 7 piese cu un sound atipic, care schimbă retorica
2022-09-23 19:07:10

Dacă e vineri, înseamnă că e momentul pentru muzică nouă. Așa cum ne-am obișnuit deja, vinerea este dedicată artiștilor care lansează piese noi, care schimbă retorica zilelor și care ne ajută să ne îndeplinim toate obiectivele, totul presărat cu energie și determinare.

 

Cladigal, LUNAX, ZANA, Jaxx Inc., Katy Alex, Deeperlove, Bajazoo, TROYMER, Dymd și Steve Brian sunt artiștii care își pun creativitatea pe note și ne ajută să ne îmbogățim playlistul cu piese care au potențialul de a ne schimba starea de spirit în doar câteva momente.

Cladigal ne introduce în realitatea virtuală și ne face personaje într-un joc care are nevoie de toată atenția noastră. Cu ritmuri vibrante și o poveste pusă pe note, „Game Has Begun” vrea să rupă monotonia.

LUNAX și ZANA fac echipă pentru „Gone Tomorrow”, o piesă care ne învață să trăim fiecare moment la intensitate maximă.

Pentru că dragostea nu trebuie să lipsească niciun moment, Jaxx Inc. și Katy Alex ne spun că asumarea este cheia. „Can’t Run From Love”, o piesă care combină ritmurile care invită la dans cu vocea puternică a lui Katy Alex.

Deeperlove este artistul nelipsit din fiecare sfârșit de săptămână. Prin urmare, de această dată acesta schimbă ritmul cu o nouă piesă, „I Don’t Know”.

Bajazoo lansează vineri, 23 septembrie, „To You”, o piesă-dedicație care vine la pachet cu un vibe diferit, prin intermediul soundului atipic.

TROYMER lansează „We Are” și ne introduce într-o poveste de dragoste, în timp ce ne plimbă printre unele dintre cele mai profunde sentimente.

Dymd și Steve Brian au făcut echipă pentru „Nothing”, o piesă care pare scoasă din unele dintre cele mai mari cluburi, pentru a transforma orice seară într-o adevărată petrecere.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *