Top trei melodii care te vor face sa dansezi tot weekendul 
2022-04-29 22:23:00

Mariana BOJeromeCrooked BangsDeeperloveBoy TedsonNeptunica și Matthew Clanton sunt artiștii care ne aduc, în acest sfârșit de săptămână, melodiile care ne vor rămâne în cap și care ne vor aduce, în pași de dans, încrederea de care avem nevoie.

Artiștii au pregătit trei piese pline de energie, care combină ritmurile dance cu cele house, și care ne propulsează din casă direct în mijlocul celor mai tari festivaluri.

Mariana BOJerome și Crooked Bangs au lansat piesa „Light Up”, o melodie despre determinare, puterea de a face tot ce ne propunem și încredere nemărginită în propria persoană.

Neptunica și Matthew Clanton ne aduc „Living Life in the Night”, care să ne dea energia să trecem peste orice provocare ne apare în cale. Când lucrurile par fără scăpare, cei doi artiști își pun sufletul în versuri și ne prezintă chiar și situațiile mai puțin fericite pe ritmuri de dans.

Ultima piesă din acest sfârșit de săptămână este „Kylie”, semnată Deeperlove și Boy Tedson, în care totul este despre ritmuri care se împletesc.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *