Topic, artistul cunoscut in Romania pentru hitul „Breaking Me", a revenit cu single-ul „Why Do You Lie To Me"
2020-08-28 19:21:11

Dupa ce au cucerit topurile internationale cu mega-hitul „Breaking Me”, piesa care a ocupat primul loc in chart-urile radio si TV din Romania, Topic & A7S au revenit cu o noua piesa impreuna, de aceasta data alaturi de rapperul american Lil Baby.

Track-ul se numeste „Why Do You Lie To Me” si are toate ingredientele pentru a devenit un nou hit marca Topic, despre care a declarat:
„Cand una dintre piesele tale devine hit mondial, simti cum toata atentia este asupra ta in momentul in care lansezi urmatoarea piesa. Eu, personal, imi doresc sa fac muzica de calitate, care bucura lumea. Am colaborat din nou cu A7S, dar de aceasta data il avem alaturi de noi si pe Lil Baby, care da exact touch-ul de care avea nevoie piesa”.

Dupa succesul pe care l-a avut pe Tik Tok, „Breaking Me” a intrat in numeroase topuri locale si internationale, inclusiv in Top 5 Uk Official Singles, dar si in Billboard Hot 100. A primit discul de aur in Australia, Belgia, Brazilia, Franta, Finlanda, Danemarca etc., dar si platina in Canada, Irlanda, Italia, Polonia, Suedia, Germania, Portugalia, Olanda etc.

A7S, cantaretul de origine suedeza (Alexander Tidebrink, pe numele sau real), nu este strain de succes; el este un compozitor de succes, piesele sale depasind 500.000.000 de ascultari.

Lil Baby este un rapper american, nominalizat la premiile Grammy. De-a lungul anului trecut, Lil Baby a devenit cel mai ascultat artist pe streaming, din America, cu peste 20 de miliarde de ascultari. Cea mai recenta piesa, „My Turn”, a stat timp de 5 saptamani in topul Billboard.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *