TOPIC face echipă cu A7S pentru piesa Kernkraft 400 (A Better Day)
2022-06-17 21:45:41

 TOPIC face echipă cu A7S pentru piesa “Kernkraft 400 (A Better Day)”. În urma colaborării lor monstruoase „Your Love (9 PM)” și a celor 1 miliard de streamuri ale sale, Topic și A7S revin asupra unui alt clasic de dans din toate timpurile,  „Kernkraft 400 (A Better Day)”. Piesa se bazează pe melodia legendară din smash-ul Zombie Nation din 1999, „Kernkraft 400″, ea însăși o reluare a unei piese tematice dintr-un joc pe computer din 1984. Vocea puternică a lui A7S propulsează piesa peste producția techno melodică a lui Topic. Acordurile moi de pian oferă un contrapunct melancolic înainte ca picătura să ne împingă în teritoriul imnului pentru stadion.

Despre colaborare, Topic spune: „Sunt fericit că eu și Alex ne-am întors în sfârșit cu o altă piesă. Colaborarea a fost foarte simplă și a fost foarte naturală; mai ales că am devenit prieteni apropiați în ultimii doi ani. Când lucram pentru prima dată la această melodie, am vrut să abordăm pandemia și să afirmăm că într-o zi zilele proaste au trecut și că acum putem aștepta cu nerăbdare „Kernkraft 400 (A Better Day)”, dar acum se potrivește și mai mult pe măsură ce războiul are loc. Cântecul poate da speranța de care este nevoie chiar acum.” A7S adaugă: „Eu și Tobi lucrăm mult împreună și am început ideea piesei în Dubai, unde locuim amândoi acum. Imediat s-a simțit destul de special; întotdeauna ne-a plăcut melodia „Kernkraft 400″. Este atât de bine să lansăm în sfârșit ceva din nou împreună, deoarece am devenit atât de apropiați prin călătoria noastră muzicală.”

Topic este unul dintre cele mai mari nume din muzica dance, cu peste 1 miliard de stream-uri doar în 2021. El a primit o recunoaștere uriașă în acest an pentru că a fost nominalizat la premiile BRIT pentru cel mai bun cântec internațional datorită „Your Love (9PM)”.
Piesa cu Robin Schulz, Nico Santos și Paul van Dyk, „In Your Arms (For An Angel)”, a ajuns recent pe locul 1 în topul airplay din Germania. După ce a încheiat recent un turneu de mare succes în Australia, Topic se îndreaptă acum într-un sezon uriaș, cu date care urmează în această vară chiar la cele mai mari festivaluri precum Tomorrowland, Parookaville, Nameless și Airbeat One.

Talentul suedez A7S numără peste 4 miliarde de stream-uri în numele său, cu piese de succes cu Lil Baby „Why Do You Lie To Me” și recentul său single solo „Nirvana”. Cu piese numărul 1 în Germania, China și țara sa natală, Suedia, și o nominalizare la Billboard Music Award pentru Top Dance / Electronic Song datorită „Breaking Me” cu Topic, el devine rapid unul dintre cei mai tari vocaliști din lume.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.