Topic face echipă cu HRVY pentru All Or Nothing
2022-12-16 17:31:07

Topic face echipă cu HRVY pentru “All Or Nothing”. Cele două staruri în devenire găsesc sinergia sonică supremă cu noul single „All Or Nothing”, bazandu-se pe melodiile pătrunzătoare ale lui Topic și pe refernul lui HRVY pentru a-i duce pe fani în noul an.

Fanii lui Topic vor ști că producătorul german nu poate greși pur și simplu și noul său single dovedește și mai mult acest lucru. Urmând după piesele recente, cum ar fi „Kernkraft 400 (A Better Day)”, „Follow Me (with John Martin)”, și remix-ul său „Take Me Back” de la Lewis Thompson și David Guetta, noua lansare merge la fix. Între un viitor imn al festivalului și un succes radio, bifând toate aspectele sunetului de dans emoționant și melancolic al lui Topic. Între multitudinea de hituri ale lui Topic din 2022 și debutul său în Top 100 al DJMag de anul acesta pe locul 69, este clar că producătorul german doar continuă să-și perfecționeze meșteșugurile mergând înainte.

Topic spune: „[All Or Nothing] este despre gândurile de îndoială pe care le poți avea în minte în diferite tipuri de situații din viață. Intenționează să te motiveze să nu dai acestor gânduri nicio putere și să mergi literalmente „All Or Nothing”! Scăderea ritmului seamănă cu ușurarea pe care o simți când ești curajos suficient pentru a-ți depăși îndoielile. Sunt foarte fericit că HRVY mi s-a alăturat pentru această melodie, pentru că simt că vocea și personalitatea lui transportă mesajul foarte bine.”

HRVY a comentat: „Nu aș putea fi mai încântat să iasă această piesă, cred că Topic este un artist minunat, îmi place producția lui și sunt onorat să colaborez cu el”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *