Topic face echipă cu John Martin pentru piesa Follow Me
2022-09-04 19:01:04

Topic face echipă cu John Martin pentru piesa “Follow Me”. Producătorul german Topic demonstrează încă o dată că nu poate greși, de data aceasta făcând legătura cu vocea puternică a cântărețului/compozitorului John Martin. Intitulat „Follow Me”, noul single evidențiază o fațetă nemaiauzită a timoneriei de producție a lui Topic.

Topic și-a perfecționat meșteșugul timp de aproape un deceniu, dar 2022 îl vede pe DJ-ul remarcabil împingându-și cariera la culmi noi și neașteptate. Chiar în acest an, Topic și-a debutat sunetul rave captivant nu numai pe Tomorrowland’s Mainstage, ci și pe „Saving Me” (feat. Sasha Alex Sloan), o versiune reimaginată a single-ului „Breaking Me”. Între noul single alături de John Martin din Suedia, precum și lansările recente precum „Kernkraft 400 (A Better Day)” cu A7S și „Solo Para Ti”, un efort comun cu Alvaro Soler, Topic continuă să picteze o imagine vibrantă și șlefuită a unui producător care nu cunoaște limite. Cu sezonul festivalurilor din 2022 acum în oglinda retrovizoare, Topic are acum ochii îndreptați spre club.

Noua lansare îl vede pe Topic să unească forțele muzicale cu John Martin, unul dintre puținii vocaliști din muzica dance care nu are nevoie de prezentare. Vocea distinctă din spatele nenumăraților favoriți ai festivalului, John Martin a petrecut timp de studio cu toată lumea, de la Alesso și David Guetta până la Sebastian Ingrosso, Martin Garrix și acum Topic. „Follow Me” îi vede pe acești doi maeștri ai meșteșugurilor lor făcând ceea ce fac cel mai bine, fiecare aducând propriile stiluri distinctive și găsind în același timp o bază comună de colaborare perfectă între cei doi.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *