Topic face echipă cu Sasha Alex Sloan pentru Saving Me
2023-03-31 20:33:00

Topic face echipă cu Sasha Alex Sloan pentru “Saving Me”. Cunoscut pentru sunetul său de dance emoționant, artistul de renume internațional a creat acum o versiune înălțătoare a hit-ului său global „Breaking Me”, creat special pentru spectacolele sale la Tomorrowland. „Saving Me” este o melodie complet nouă, cu un mesaj și versuri noi, îmbinând sunetul unic al lui Topic cu vocea compozitorului american, Sasha Alex Sloan.

Topic s-a consolidat ca unul dintre cei mai importanți producători de beat-uri ai muzicii dance cu hit-uri virale la nivel mondial, precum „Your Love (9PM)”, „Breaking Me” și „My Heart Goes (La Di Da)”, strângând miliarde de stream-uri pe platforme.

Topic: „Sunt foarte fericit că am avut ocazia să reiau „Breaking Me”, deoarece este o melodie foarte specială pentru mine. Mi-a deschis atât de multe uși. Pot spune că drumul pe care mă aflu în acest moment nu ar fi arătat niciodată atât de promițător fără ea și o parte din această călătorie este realizarea visului meu de a cânta la Tomorrowland. Sunt foarte recunoscător că o pot sărbători cu această piesă, care își are rădăcinile la începutul carierei mele, dar seamănă și cu dezvoltarea mea din ultimii doi ani! M-am conectat cu Sasha Alex Sloan și ea a înțeles în câteva minute de ce avea nevoie piesa pentru a transmite speranță și pozitivitate, pe care le puteți auzi și simți pe tot parcursul piesei.”

Sasha Alex Sloan: „Să reimaginez „Breaking Me” a fost atât de distractiv! Mă simt atât de norocoasă că mi s-a cerut să pun o întorsătură pe această melodie și a fost foarte tare să colaborez cu Topic.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *