Trackula x DYNA X RHM - Out My Head
2023-05-18 16:00:38

Captivantă, cu un beat heavy, “Out My Head”, colaborarea dintre Trackula, DYNA și Romanian House Mafia este melodia care te va duce departe de locul în care te afli, într-un loc în care petrecerea nu se termină niciodată. “Out My Head” vorbește despre greutatea de a trece peste persoana aia care îți acaparează mintea constant.

Piesa a fost scrisă de Jordan Shaw, Nono și AKI, care s-a ocupat și de producție.

Trackula ilustrează un proiect misterios în rândul producătorilor români de muzică, numele său fiind inspirat de povești tradiționale, cunoscute în întreaga lume. Artistul combină stilul House cu cel electronic/EDM într-un mod unic și fără precedent.

RHM sau Romanian House Mafia reprezintă un proiect muzical care combină genurile House, Dance și Pop prin cele mai îndrăznețe producții. Pe lângă single-uri, RHM propune bucăți muzicale cu artiști renumiți din industria muzicală românească și internațională precum Giiants, Ilkan Gunuc, INNA, Minelli și Alina Eremia. În acest moment, “Jalebi Baby” de la Romanian House Mafia x Trackula are peste 1 milion de stream-uri pe Spotify, “Smoking Nirvana” de Ricii Lompeurs x Romanian House Mafia are 1,6 milioane de stream-uri pe Spotify și “Party”, o colaborare între INNA, Minelli și Romanian House Mafia are peste 2,5 milioane de stream-uri pe Spotify.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *