Trebor lanseaza primul sau single, "Pretty Lady", insotit de un videoclip
2015-11-11 20:27:03

Trebor - Pretty Lady (1)

Echipa Code Production aduce in atentia publicului un nou proiect muzical, Trebor, un tanar si talentat artist, de care cu siguranta vom auzi numai de bine mult timp de acum incolo.

Trebor, pe numele lui real, Robert Patai, fostul concurent al concursului Vocea Romaniei, debuteaza in industria muzicala cu single-ul “Pretty Lady”, o piesa prin intermediul careia cantaretul ne prezinta o poveste de iubire ce se infiripa inca de la prima vedere. Aceasta urmeaza sa se transforme intr-o adevarata aventura, el cautand-o in mai multe locatii pe acea fata care i-a furat inima, iar intr-un final, cei doi se reintalnesc.

Videoclipul a fost realizat in Valea Regilor din Centrul Vechi al Bucurestiului si-n zona Piata Universitatii, pe o vreme nefavorabila, ploaia dand mari batai de cap echipei de filmare.

“M-am bucurat sa colaborez cu Code Production, este o echipa foarte dinamica si prietenoasa. Tot procesul a fost fun, incepand de la inregistrarea piesei, pana la clip (cu ploaie cu tot). Sper sa le transmitem oamenilor buna dispozitie pe care am avut-o facand aceasta piesa.”, a spus Robert Patai.

Melodia a fost produsa in studiourile Code Production, piesa fiind semnata de labelul Code Production, iar de regia clipului s-a ocupat Ioana Gomoi.

Haideti sa urmarim impreuna clipul, dupa care va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *