Trei piese care aduc energie, senzualitate si incredere in propria persoana
2022-08-19 19:31:45

Este din nou vineri, una dintre cele mai iubite zile alea săptămânii. Pentru că weekendul bate la ușă, am pregătit un top cu trei melodii fresh care au menirea să schimbe ritmul, să aducă vitalitate și determinare prin fiecare notă.

Eric Chase, Nene, Zsa Zsa, VIZE, ALOTT, NIKSTER, DeejaVu și dj tani sunt artiștii care ne îmbogățesc acest sfârșit de săptămână cu muzică nouă, care vine la pachet cu multă energie.

Eric Chase și Nene vorbesc deschis despre dificultățile cu care se confruntă un tânăr adult la început de drum. Probleme financiare, anxietăți, încercarea disperată de a găsi acea persoană specială.

O piesă plină de sensibilitate, „Hallucinate” reușește, în același timp, să aducă și energia de care avem nevoie acum, la final de săptămână.

„Imposter” trece de anxietățile expuse de Eric Chase și Nene și aduce cu sine senzualitate, dar și disperare prin fiecare vers. O poveste plină de mister, piesa artiștilor Zsa Zsa, VIZE și ALOTT vine cu multe sentimente contradictorii.

Zsa Zsa este o artistă al cărei avânt nu poate fi oprit, iar eforturile sale sunt recompensate, în această vară, prin participarea la toate concertele uneia dintre cele mai importante trupe techno. Zsa Zsa cântă în deschiderea tuturor show-urilor Scooter, care au loc în Germania, în această vară.

„Best of Me” vine în completarea energiei și senzualității pe care le-am cunoscut prin intermediul pieselor „Hallucinate” și „Imposter” și aduce acea încredere în sine de care avem nevoie.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *