Trei stiluri diferite combinate pentru o piesa. Mahalo, Captain Cuts si Dan Caplen lanseaza Are U With Me
2022-09-14 21:35:18

Mahalo, Captain Cuts și Dan Caplen lansează „Are U With Me”, o piesă ca un paradox. Cu versuri pline de sensibilitate și ritmuri pline de energie, „Are U With Me” este genul de piesă care aduce alinare și poftă de dans în același timp.

 

Astfel, piesa se pliază pe diferite momente, reușind de fiecare dată să își păstreze puterea de a invita oameni pe ringul de dans. Mahalo, Captain Cuts și Dan Caplen își combină forțele pentru a crea un aranjament complex, piperat cu sintetizatoare și cu un bas puternic.

 

De asemenea, vocea puternică a lui Dan Caplen dă profunzime piesei și transmite un mesaj prin fiecare notă atinsă și prin fiecare vers cântat.

 

Mahalo este un artist care a reușit să se impună rapid pe scena muzicii dance. Mai mult, acesta se bucură de aprecierea unora dintre cei mai mari DJ, producători și creatori din lume, și este o prezență constantă la unele dintre cele mai importante festivaluri din America de Nord, precum Electric Daisy Carnival, Groove Cruise, Nocturnal Wonderland și Countdown.

 

Captain Cuts este un grup de producători, DJ și compozitori din Los Angeles. Trio-ul este compus din Ben Berger, Ryan McMahon și Ryan Rabin. De-a lungul timpului, aceștia au produs și compus piese pentru artiști precum Walk The Moon, Bebe Rexha, Grouplove, Tove Lo, Halsey și The Chainsmokers.

 

Din momentul în care a lansat EP-ul „Badman”, în 2016, Dan Caplen s-a impus ca un compozitor și cântăreț plin de pasiune. De atunci, Dan a lucrat cu artiști importanți, precum Macklemore, Stormzy și Tori Kelly.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *