Tribbs face echipă cu Ben Cristovao pentru Future Champ
2022-11-26 19:12:07

Tribbs face echipă cu Ben Cristovao pentru “Future Champ”. O colaborare unică a DJ-ului numărul 1 în streaming din tara sa, Polonia, Tribbs și a superstarului ceh – Ben Cristovao, pentru această melodie de dans, energică, cu o dispoziție motivațională atemporală. Ambii artiști au cântat în limba engleză și au mers dincolo de granițele țărilor lor.

DJ Tribbs a colaborat cu unii dintre cei mai buni DJ din joc – de la Oliver Heldens & R3hab la Dimitri Vegas. Anul acesta a sărit în lumina reflectoarelor, lansând muzică cu titani precum Laidback Luke și acumulând peste 50 de milioane de vizionări pe Youtube ale hit-ului său de vară „Ostatni raz zatańczysz ze mną”. A redefinit muzica dance în țara sa natală, Polonia, devenind rapid artistul de streaming nr. 1 acolo (2+ milioane de ascultători lunari Spotify) și este doar o chestiune de timp până să facă același lucru la nivel internațional.

Partenerul său din această colaborare Ben Cristovao este un artist pop-rap ceh carismatic, urban, foarte popular în Cehia și Slovacia, cu o bază masivă de adepți (800.000 de urmăritori IG, 440.000 de urmăritori FB, 240.000 de urmăritori TikTok). Melodiile lui sunt practic hituri cu milioane de streamuri. Acesta este un debut internațional UMG pentru Ben, care a scris această piesă vara trecută la Berlin cu duo-ul de compozitori și producători germani TVVINS. Se pare că vom auzi mult mai multe de la ambii artiști pentru mulți ani de acum înainte, deoarece Ben a semnat un contract exclusiv pe termen lung (5 ani) pentru repertoriul său internațional în limba engleză.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *