Trinidad Cardona colaboreaza cu Davido și Aisha pentru Hayya Hayya (Better Together), primul single din coloana sonoră oficială a Cupei Mondiale FIFA Qatar 2022™
2022-04-02 18:52:46

Hayya Hayya (Better Together) este prima piesa dintr-o selecție de single-uri care vor fi lansate din coloana sonoră oficială cu mai multe cântece FIFA World Cup Qatar 2022™.
Coloana sonoră oficială a Cupei Mondiale FIFA Qatar 2022™ începe în 1 aprilie, cu lansarea single-ului “Hayya Hayya (Better Together)”, cu Trinidad Cardona, Davido și Aisha, înaintea tragerii finale a turneului din această seară.

Odată cu anunțul single-ului și coloana sonoră oficială FIFA World Cup Qatar 2022™, FIFA continuă să se bazeze pe strategia FIFA Sound anunțată la începutul anului 2021 și să conecteze publicul din întreaga lume prin pasiunile comune ale fotbalului și muzicii. Strategia de divertisment a fost concepută pentru a crea conexiuni inovatoare și semnificative între fanii fotbalului, pasionații de muzică, jucătorii, artiștii și jocul și melodiile pe care le iubesc cu toții.

„Prin reunirea vocilor din America, Africa și Orientul Mijlociu, acest cântec simbolizează modul în care muzica și fotbalul pot uni lumea”, a declarat Kay Madati, director comercial al FIFA. „Ca parte a strategiei muzicale reînnoite a FIFA, coloana sonoră cu mai multe cântece îi va aduce pe fanii pasionați mai aproape de spiritul Cupei Mondiale FIFA, ca niciodată înainte.”

Bazându-se pe influențele R&B și reggae, piesa simbolizează entuziasmul unui festival de fotbal care va lumina lumea mai târziu în acest an.
Cântecul este primul dintr-o selecție de single-uri ale coloanei sonore care va apărea în lunile următoare, pe măsură ce anticiparea crește înainte de începerea Cupei Mondiale FIFA, pe 21 noiembrie 2022.

Este pentru prima dată când coloana sonoră a turneului va cuprinde o colecție cu mai multe cântece, cu artiști internaționali prezentând diverse genuri muzicale care cuprind întreaga lume, dând tonul pentru o sărbătoare cu adevărat mondială.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *