Trippie Redd a lansat albumul A Love Letter To You 5
2023-08-16 20:14:59

Trippie Redd a lansat albumul “A Love Letter To You 5″. Cu 19 piese captivante, proiectul sosește după single-urile „Took My Breath Away”, „Last Days” și „Left 4 Dead”.
Numit unul dintre „Top 50 cei mai difuzați rapperi” de Spotify, Trippie Redd a apelat la alte puteri hip-hop precum Roddy Ricch, Bryson Tiller, Kid Laroi și legendarul Lil Wayne pentru a-și împrumuta versurile despre cea mai clasică și versatilă lucrare a sa de până acum. Seria, care a început totul în 2017, A Love Letter To You a devenit un proiect central al catalogului lui Trippie, evidențiind teme de dragoste și relații.

Cunoscut pentru spectacolele sale electrice live, Trippie Redd și-a anunțat recent și turneul Take Me Away din 2023 prin America de Nord în această toamnă, în sprijinul viitorului album. Turneul de 24 de spectacole începe joi, 31 august la Somerset Amphitheatre în Somerset, WI, cu opriri în Toronto, ON, Brooklyn, NY, Los Angeles, CA și multe altele înainte de a se încheia pe 9 octombrie în Seattle, WA, la WAMU Theatre. Lui i se vor alătura invitații speciali LUCKI, D.Savage, Ekkstacy, Jean Dawson și K Sauve.

La începutul acestui an, Trippie și-a lansat mixtape-ul surpriză Mansion Musik, cu oameni ca Travis Scott, Future, Chief Keef și JuiceWRLD. Acesta a ajuns pe locul 1 în Billboard’s Rap Albums Chart și pe locul 2 în R&B/Hip-Hop Albums Chart. De asemenea, a debutat pe locul 3 în Billboard 200 Albums Chart, marcând al șaptelea debut consecutiv al lui Trippie în Top 5. În plus, proiectul a avut debutul cu 7 cântece în topul Spotify din SUA, ceea ce a adus numărul total de intrări în carieră a lui Trippie la 143 de cântece.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *