Trippie Redd a revenit cu single-ul BIG 14, alaturi de OFFSET si Moneybagg Yo
2022-08-05 18:26:00

Astăzi, 5 august rapperul multiplatină care fuzionează genurile, Trippie Redd revine cu un nou single și videoclip muzical intitulat „Big 14″ feat. Offset & Moneybagg Yo. Ascultă „Big 14″ – AICI. Urmăriți videoclipul muzical pentru „Big 14″—AICI la 10:00 PST/12:00 EST.

În vizualul însoțitor, ei canta către camera pe acoperișurile zgârie-norilor, pe holurile goale și sub filtre de altă lume, între fotografiile cu aruncătoare de flăcări care luminează noaptea și nu lipsesc mașinile de lux și fumul.

Trippie a oferit un set de show-uri la Rolling Loud Miami. În plus, și-a unit forțele cu Marshmello și Mae Muller în „American Psycho”. De asemenea, este în prezent în turneu susținând anumite date ale turneului “Mainstream Sellout”, al lui Machine Gun Kelly și va urca pe scena Rolling Loud Toronto și Summer Sky Vol 1 în septembrie.

Unul dintre cei mai versatili și îndrăzneți artiști din punct de vedere creativ din hip-hop de astăzi, Trippie Redd face muzică extrem de experimentală și extrem de atrăgătoare. De când a livrat mixtape-ul său de debut A Love Letter to You în 2017, rapper-ul, cântărețul/compozitorul cu vânzări multiple de platină a sfidat continuu granițele genurilor, încorporând interpretarea sa melodică a rap-ului cu elemente frenetice de rock-and-roll și metal greu. Și cu versurile sale pătrunzătoare și performanța vocală nuanțată, dar puternică, nativul din Ohio, în vârstă de 23 de ani, potrivește această ingeniozitate nesfârșită cu un impact emoțional puternic.

Strângând peste 18 miliarde de streamuri până în prezent și având șase proiecte consecutive care ajung în Top 5 al Billboard 200 Chart, Trippie Redd a evoluat de la Soundcloud Rapper în devenire la o putere globală. Nu doar că a colaborat cu unele dintre cele mai mari nume din muzică de astăzi, de la Drake, Future, XXXTENTACION și Juice WRLD până la Illenium și Marshmello până la Travis Barker și Oliver Tree, dar și-a făcut și debutul în actorie în timpul unui episod din filmul apreciat de critici al lui Lil Dicky, urmat de DAVE. printr-o apariție în filmul Good Mourning al lui Machine Gun Kelly. Cel mai recent album al său, Trip At Knight, a debutat pe locul 1 în Topul albumelor Billboard R&B/Hip-Hop și a acumulat peste 2,5 miliarde de streamuri.

Păreri?

https://www.youtube.com/watch?v=chi_s-2AvgU

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *